De hurtige facts

Navn: Tanja og Mads
 
Født i 1991 og i 1984
 
Tilflugtssted: Midtjylland
 
Beskæftiget i landbruget
 
Første udstilling i 2006
 
Stamnavn: Siden 2008
 
Opdrætter: Pt. inaktiv

Den lange historie

DK*Klokmose's består af menneskerne Tanja og Mads, som begge er beskæftiget indenfor landbruget, Mads på Skovgaarden i Give, som har slagtesvineproduktion samt planteavl og jeg på Bjerregaard, en økologisk kvæggård i Fjelstervang. 
 
Sammen har vi en lille flok katte bestående af; Ean, David, Sia,  Ziva, My, Diva, Prinsessen, Maximillian, Lille blå og Frk. Kras.  
 
Udover kattene har vi også tre hunde, en schæferhund ved navn Obi, Ziko som er en brun Labrador og Max som er en chihauhau. 
 
Vi er bosat i det midtjyske, nærmere betegnet på landet ved Karstoft - hvor vi har vores eget lille hus med 1,5 ha jord til som bliver brugt til legeplads for hundene, derudover har vi 2 geder og 2 heste, som nyder tilværelsen.
 
Jeg (Tanja) har udstillet katte siden 2006, startede med en British shorthair, og siden hen har jeg haft en multietnisk katteflok, bestående af Kurilean Bobtail, Cornish Rex, Abysinnier, American Curl, balineser, orientalsk langhår og Europé.
Hvoraf jeg har haft et enkelt brite kuld, 4 kurilean kuld, samt en siataler kuld. 
 
Pt. er vi ikke aktive opdrættere, da vores tid er prioriteret til anden brug, men måske vi vender frygteligt tilbage engang i fremtiden. 
 
Vi påskønner at deltage på udstillinger i ny og næ, både i ind- og udland, vi kan prale af at have udstillet i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Polen og Finland.
Tanja Trillingsgaard | 6933 Kibæk - Danmark | klokmoses@gmail.com