De hurtige facts

Navn: Tanja og Mads
 
Født i 1991 og i 1984
 
Tilflugtssted: Midtjylland
 
Beskæftiget i landbruget
 
Første udstilling i 2006
 
Stamnavn: Siden 2008
 
Opdrætter: Europe og American Curl.

Den lange historie

DK*Klokmose's består af menneskerne Tanja og Mads, som begge er beskæftiget indenfor landbruget, Mads på Skovgaarden i Give, som har slagtesvineproduktion samt planteavl og jeg på en kvæggård. 
 
Sammen har vi en lille flok katte bestående af; Ean, David, Sia,  Ziva, My, Diva, Prinsessen, Maximillian, Lille blå og Frk. Kras.
 
Diva, Prinsessen, Frk. Kras og Lille Blå er primært ude katte. 
 
Udover kattene har vi også tre hunde, en schæferhund ved navn Obi, Ziko som er en brun Labrador og Max som er en chihauhau. 
 
Vi er bosat i det midtjyske, nærmere betegnet på landet ved Karstoft - hvor vi har vores eget lille hus med 1,5 ha jord til som bliver brugt til legeplads for hundene, derudover har vi 2 geder og 2 heste, som nyder tilværelsen.
 
Jeg (Tanja) har udstillet katte siden 2006, startede med en British shorthair, og siden hen har jeg haft en multietnisk katteflok, bestående af Kurilean Bobtail, Cornish Rex, Abysinnier, American Curl, balineser, orientalsk langhår, Ragdoll og Europé.
Hvoraf jeg har haft et enkelt brite kuld, 4 kurilean kuld, samt en siataler kuld. 
 
Vi er, i 2018, så småt begyndt at opdrætte Europe samt American Curl.
 
Vi påskønner at deltage på udstillinger i ny og næ, både i ind- og udland, vi kan "prale" med at have udstillet i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Polen, Belgien og Finland.
Tanja Trillingsgaard | 6933 Kibæk - Danmark | klokmoses@gmail.com